سیستم های اولتراسوند درمانی معمولا مولد امواجی با فرکانس بالا و شدت پایین هستند که از کاویتاسیون پایدار به عنوان یکی از اثرات فیزیولوژیک خود به منظور تحقق اهداف از پیش تعیین شده بهره می گیرند و در این سیستم ها تلاش می شود از بروز کاویتاسیون ناپایدار و احتمال آسیب کنترل نشده بافتی جلوگیری شود. ولی: سیستم های کاویتاسیون مولد امواج اولتراسوند با فرکانس پایین و شدت بالا هستند که قدرت فوق العاده کاویتاسیون ناپایدار را به منظور خرد کردن بافتهای چربی و شکستن چربی ها و کاهش آنها تحت کنترل خود در آورده اند.

مکانیسم عمل سیستم های کاویتاسیون به شرح زیر خواهد بود:

این سیستم ها با اعمال امواج اولتراسوند با فرکانس پایین و شدت مناسب به بافت های چربی انباشته شده در نقاط مختلف بدن نظیر شکم. پهلو و ران. باعث ایجاد نقاط کم فشار و پرفشار در مایعات درون بافت و سلولهای چربی و شکل گیری حباب های حاوی بخار در نقاط کم فشار می گردند این حباب ها تا زمانی که در نقطه کم فشار قرار دارند رشد کرده و بزرگتر می شوند ولی به محض جابجایی و قرار گرفتن در نقطه پر فشار منقبض و فشرده شده و منفجر می شوند.

همانگونه که مطلع هستید انباشتگی چربیها در نقاط مختلف بدن تحت فرایند چاقی یا سلولیت.دسترسی بدن از طریق خون و لنف برای مصرف آنها را. حتی تحت ورزش و رژیم درمانی به شدت محدود می کند. به همین دلیل بسیاری از درمانهای لاغری و تناسب اندام بدنبال درهم شکستن این انباشتگی هستند.

شکستن سلولیت ها میتواند باعث حذف چاقی شود .هنگامی که با فرکانس 40000 هرتز امواج قوی وارد بدن میگردد از طریق مکانیسم شکستن سلول وپاره کردن جدار سلول انرزی گرمایی تولید میکند وهمچنین باعث خروج اب سلول میشود وباغث جمع شدن سلول میگردد.در اثر لرزشی که توسط ان ایجاد مشودباعث فشردگی سلولها ومتراکم شدن سلولها میگرددواین پدید باعث اثرات لاغری در ظاهر میگردد

به نظر می رسد سیستم کاویتاسیون در این خصوص قدرتمندترین باشد زیرا فروپاشی حباب های حاصل از کاویتاسیون مانند بمب های صوتی-حرارتی میکروسکوپی در داخل بافت های چربی امواج ضربه ای کوچک ولی بسیار قدرتمند ایجاد می کنند که می تواند موجب در هم شکستن بافتهای چربی تکه تکه شدن چربی ها و حتی پاره شدن غشاء سلولهای چربی و در نهایت آزاد سازی آنها در داخل مایعات درون بافتی و لنف و نیز افزایش نفوذپذیری سلولهای چربی و انتشار تری گلیسریدها و اسیدهای چرب ار آنها شوند. بدین ترتیب چربیها> تری گلیسریدها و اسیدهای چرب آزاد شده طی فرآیند متابولیکی طبیعی بدن از موضع درمان تخلیه و مصرف خواهند شد.

این اثرات تحت آزمایشات کلینیکی و مطالعات علمی به اثبات رسیده و تایید شده اند بطوری که حتی بعد از یک جلسه درمان همراه با درناژ لنفی کاهش قابل توجهی در اندازه دور کمر ثبت شده است.

کاربرد:

این سیستم ها بدلیل قدرت منحصر به فردی که در درهم شکستن توده های چربی دارند لذا در درمان چاقی و سلولیت و کاهش چربیهای انباشته شده در نقاط مختلف بدن از جمله دور کمر. شکم. باسن.داخل و بیرون ران ها و رانها و بطور کلی ایجاد تناسب اندام توسعه روزافزونی را تجربه می کنند.

عوارض احتمالی:

درمان با سیستمهای کاویتاسیون عوارض خاصی را بدنبال ندارد مگر در موارد عدم رعایت پروتکل های درمانی نظیر:

سوختگی در اثر گرمای بسیار زیاد موضع درمان بدلیل تماس طولانی مدت پروب با یک قسمت از موضعکه باید از آن اجتناب شود و یا بالارفتن تری گلیسیرید و کلسترول خون بدلیل عدم رعایت اصول درمان مانند عدم دقت در زمان تعداد و فاصله جلسات درمانی و ….

بهترین بیماران کاندید کاویتاسیون:

بیماران سنین 25 تا 55 بهترین کاندید هستند .

به شرط انتخاب درست بیمار و اجرای صحیح درمان کاهش قابل توجهی در سایز بعد از جلسه اول قابل انتظار است.

یادآوری: بخشی از کاهش سایز بدلیل تجمع آب و ادم بافتی می باشد لیکن می توان با درناژ لنفی آن را دوباره به شرایط طبیعی برگرداند.

تعداد جلسات درمانی :

تعداد جلسات درمانی را مطابق با میزان BMI و ساختار مشکلات بیمار تعیین کنید.( بطور مثال برای BMI

23 الی 27 حدود 5 الی 6 جلسه)

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *