ویروس کرونا از سال 2019 گریبانگیر مردم سراسر دنیا شده و بسیاری از مشاغل و فعالیت ها را مختل کرده است. نهایتاً پس از مدتی تلاش و پشتکار ، متخصصان برای مقابله با آن ، موفق به تولید واکسن شدند. دکتر سینا صفائی متخصص پوست شمال تهران و از برجسته ترین پزشکان جراح پوست و مو ، با اتکا به دانش و سال ها تجربه ، قادر است در خصوص تأثیر واکسن کرونا بر پروسه های زیبایی، بهترین راهنمایی ها را در اختیارتان قرار دهد.

تأثیر واکسن کرونا بر پروسه های زیبایی

به دلیل حساس بودن ویروس کووید 19 و همچنین عوارض واکسن آن ، لازم است قبل از اقدام برای انجام هر پروسه زیبایی ، اطلاعات کافی راجع به تداخل احتمالی واکسن کرونا و پروسه مد نظر ، آگاهی کسب کنید ؛ چرا که این ویروس ممکن است به هر تغییری ، واکنش نشان دهد.

تأثیر واکسن کرونا بر تزریق فیلر

براساس دانش و اطلاعات کنونی در زمینه ویروس و واکسن کرونا ، تمام پزشکان و متخصصان ، همه مردم را در راستای تزریق واکسن تشویق می نمایند. همچنین برای دریافت واکسن ، هیچگونه مانعی برای کسانی که تحت پروسه های زیبایی بوتاکس و فیلرهای تزریقی قرار گرفته اند ، گزارش نشده است.

در برخی موارد دیده شده است کسانی که تزریق فیلر و ژل انجام داده اند ، پس از دریافت واکسن ، ورم خفیفی در محل تزریق نمود پیدا کرده است. البته بروز این عارضه نباید عامل بازدارنده برای واکسن زدن باشد. زیرا اثر جانبی مذکور به ندرت رخ می دهد و در صورت بروز به سرعت برطرف خواهد شد و مشکل جدی در پی نخواهد داشت. از این رو کرونا ویروس هیچگونه تداخلی با تزریق فیلر ندارد و فرد می تواند برای دریافت واکسن اقدام نماید.

آیا دریافت واکسن پس از بوتاکس ، خطرساز است؟

بوتاکس به منظور کاهش چین و چروک های پوستی تزریق می گردد. سم باکتریایی بوتولینوم در بوتاکس ، ماده ای است که اثر گذاری آن بر پوست ، آثار پیری را کمرنگ می سازد. حال همین امر امکان دارد کسانی را که بوتاکس تزریق کرده اند ، برای دریافت واکسن دچار تردید کند. زیرا این سؤال در ذهنشان شکل می گیرد که آیا سم باکتریایی ممکن است با ویروس کووید تداخل داشته و عارضه ای از پس آن نمود پیدا کند؟

به دلیل تازه بودن این موضوع ، تا کنون هیچ مرجع معتبری ، دستورالعمل رسمی در این باب ارائه نداده است. بدین ترتیب جراح و متخصص پوست می تواند بهترین راهنمایی ها را در این راستا در اختیارتان قرار دهد.

اما تا زمان جمع آوری و کسب اطلاعات بیشتر پیرامون این مسئله ، می توانید محافظه کارانه عمل کنید و پس از پایان دوره نقاهت واکسن و بهبودی کامل عوارض ناشی از آن ، جهت تزریق بوتاکس اقدام نمایید. این امر برای تزریق ژل و فیلر نیز صادق است.

واکسن کووید و لیزر موهای زائد

لیزر موهای زائد پروسه ای است که امروزه میان زنان و مردان ، بسیار پر طرفدار است. جلسات آن معمولاً در فواصل زمانی 4 هفته ای انجام می پذیرند. در رابطه با تداخل این فرایند با واکسن ویروس کرونا هنوز آمار و اطلاعات رسمی در دست نیست و تمام نکات ارائه شده بر مبنای مشاهدات است. به همین دلیل لازم است جهت پیشگیری از بروز عارضه احتمالی ، متخصصان و متقاضیان لیزر موهای زائد ، متد های محافظه کارانه را در دستور کار قرار دهند.

از این رو طبق آخرین دستورالعمل دریافت شده در این باب ، مراجعه کنندگان باید بعد از گذشت حداقل 14 روز از دریافت دوز اول یا دوم واکسن ، جهت پروسه لیزر اقدام نمایند.

تأثیر واکسن کرونا بر پروسه های جوانسازی پوست

هایفوتراپی و آر اف ، دو روند پرطرفدار جوانسازی به حساب می آیند. هایفوتراپی به کمک امواج اولتراسوند و آر اف با بکارگیری امواج رادیوفرکانسی ، پوست صورت را جوان و لیفت می کنند.

درحال حاضر همچون دیگر پروسه های مراقبتی و جوانساز پوستی ، اطلاعاتی مبنی بر این که این امواج با واکسن کرونا مداخله و تضاد داشته باشند ، در دسترس نیست. به همین علت بهتر است با احتیاط عمل کرده و حتماً به راهنمایی های متخصص پوست و زیبایی توجه فرمایید.

تمام موارد ذکر شده ، براساس مشاهدات و گزارش های مراکز مربوط به دریافت واکسن کرونا ارائه شده است. انتظار می رود در آینده پیش رو اطلاعات بیشتری در  زمینه تأثیر واکسن کرونا بر پروسه های زیبایی ، ارائه گردد. اما تا آن روز بهتر است محتاطانه عمل کنید و سلامتی تان را به خطر نیندازید.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *